Op de izneo website :

Om een album te kopen, moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen login hebt, kan je je gratis registreren. Vervolgens plaats je het album of de albums naar keuze in je winkelmandje. Je kan de inhoud van je winkelmandje raadplegen via de knop rechtsboven op het scherm. Vul je betalingsgegevens in, en valideer je bestelling. Je krijgt dan dadelijk toegang tot de albums.

In de apps :

Om een album te kopen, moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen login hebt, kan je je gratis registreren. Vervolgens klik je op de knop 'album kopen' (Android) of op de prijs (iOS). Als je betaalmethode is opgeslagen in je Apple of Google account, gebeurt de betaling vanzelf. Anders zal je een betaalmethode kunnen opgeven. Je krijgt dan dadelijk toegang tot de albums.