Op onze website kan je betalen met Visa, Mastercard/Maestro, Bancontact en Ideal. Ook betalen via Paypal is mogelijk. Wil je daar meer over weten, raadpleeg dan de websites van deze betaalpartners. In onze app betaal je met je gebruikelijke Apple ID of via je betaalmethode in je Google Play account.

Wil je liever niet bij elke transactie je bankkaart bovenhalen, dan kan je een prepaid account opladen. Telkens je dan een album koopt, kan je met één klik het bedrag debiteren van je prepaid account.

Veilig en supermakkelijk !