Aankopen niet zichtbaar?
Daarvoor moet u inloggen in de app. Dat kan door op het menu te tikken en dan uw login gegevens in te geven. Normaal moet je dat maar 1 keer doen. Je albums worden dan vanzelf gesynchroniseerd.

Opgelet, standaard kom je in het registratiescherm voor nieuwe gebruikers wanneer je voor de eerste maal inlogt. Je moet dan rechtsboven opnieuw op 'INLOGGEN' tikken om in het inlogscherm terecht te komen. Daar kan je dan inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Zwart scherm bij het lezen?

Krijg je een zwart scherm en een laadwieltje bij het lezen van een gedownload album? Dan is er hoogstwaarschijnlijk een foutje in de download geslopen. Je kan de download verwijderen en opnieuw downloaden, en dan is het probleem vanzelf opgelost.